Meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves

J (SocialDisorder)
Naughty Dog heeft via het blad GameInformer wat meer informatie vrijgegeven over hun opvolger van Uncharted: Drake's Fortune. Het verhaal zal draaien om de zoektoch van Drake naar de schepen van Marco Polo die hij verloor tijdens z'n terugreis naar Italië.

Het is onbekend of Sully en Elena terug zullen keren in dit deel, maar er zal wel een nieuw karakter geïntroduceerd worden: Chloe Frazer, die gespeeld wordt door Claudia Black. Nolan North zal de rol van Drake wederom op zich nemen. De muziek wordt net als in Uncharted: Drake's Fortune gecomponeerd door Greg Edmonson.

Er wordt door Naughty Dog ook gesleuteld aan de gameplay. De Sixaxis-besturing voor het gooien van granaten is bijvoorbeeld overboord gezet en de vuistgevechten zijn dynamischer gemaakt. Je zal nu ook vanuit elke positie kunnen schieten, of je nu rent, loopt, achter dekking zit of aan een rand hangt. Bovendien kun je nu bewegen wanneer je vanuit dekking mikt.
Eén van de getoonde wapens is een rakettenwerper, maar dit zou ook alleen een wapen in cutscene kunnen zijn.

Verder zullen er net als in het eerste deel geen laadschermen zijn en wil Naughty Dog bijna 100% van de kracht in de PS3 gebruiken voor deze game ten opzichte van de geschatte 30% die ze voor Drake's Fortune gebruikten.