Spelers krijgen standbeeld in Warhammer Online

Morthill
Goed zijn in MMO's kost een hoop tijd en levert meestal niet meer op dan wat zeldzame, superkrachtige items, waarmee je nog beter kan worden. Leuk natuurlijk, maar het is voor veel andere spelers nog niet direct te zien dat jij ook daadwerkelijk tot de beste spelers behoort. Bij Mythic Entertainment hebben ze daar nu een oplossing voor bedacht, standbeelden.

Vanaf patch 1.1 moeten de beste spelers in Warhammer Online: Age of Reckoning "vereeuwigd" gaan worden in steen. Dat betekent dat voortaan voor iedereen duidelijk te zien is hoe hard je wel niet ownt in de game. Nu is er natuurlijk niet superveel ruimte voor standbeelden, dus waarschijnlijk zal er vaak gewisseld worden, maar wie wil er nu geen absolute erkenning van zijn medespelers?




Gebaseerd op de populaire tabletopgame brent Mythic Entertainment ons Warhammer Online: Age of Reckoning. Net als in de versie van Games Workshop zul je bij het spelen moeten kiezen tussen een van de twee facties. Kies je voor de kant van het goede met de Armies of Order of voor die van het kwade met Armies of Destruction? Wat het ook wordt, zorg er maar voor dat je klaar bent voor de oorlog die tussen beide kampen uitgebarsten is. In realm vs realm combat zul je de oorlog met honderden tegelijk uitvechten. Tegen elkaar of als je daar geen zin in hebt, door via andere missies jouw zijde vooruit te helpen.