Grootte van installaties op 360 in kaart gebracht

Synyster84
Het zal niet veel gamers ontgaan zijn dat we vanaf de 19e ook op de 360 de keus krijgen om een spel te installeren. Aangezien er al een aantal aan het stoeien zijn geweest met de nieuwe Xbox Experience is het voor dit zelfde aantal dus ook mogelijk geweest om hun stapel spellen te installeren. Bij enkele spellen hebben ze ook getimed wat het verschil is in laadtijden, waarbij het opvalt dat een enkele keer de laadtijden na installatie zelfs langer worden.

Door ergens te klikken op deze zin kun je naar de tabel gaan, aangezien deze hele zin bestaat uit één grote link, zodat je hem niet kunt missen. Naast Halo 3 die opvalt door de langere laadtijden na installatie vallen ook Lost Oddysey en Blue Dragon op, welke beide niet te installeren zijn indien je nog een oude 20 gb harde schijf bezit. Blue Dragon is niet getimed, maar bij Lost Oddysey scheelt de grote installatie je wel de helft aan laadtijden.

Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jullie reactie op deze lijst, ga je je zuurverdiende ruimte gebruiken om wat secondes van de laadtijden af te schuren of vind je het verschil zo minimaal dat je alles lekker vanaf de DVD laat laden? Zijn er misschien zelfs FOK!kers die er nu aan denken toch een grotere harde schijf bovenop de 360 te proppen?