"Banjo Kazooie heeft problemen maar worden niet opgelost"

Kevin (KoosyNL)
Het gebeurt steeds vaker dat games bij de release een aantal bugs of problemen hebben. Developers weten dat dit met een simpele patch vaak snel en simpel te verhelpen is en laten de game daarom gewoon uitkomen. Rare, de makers van Banjo Kazooie: Nuts & Bolts weten dat hun game een probleem zal hebben voor veel gamers maar zijn niet van plan deze op te lossen.

Het probleem is dat de tekst in de game wel goed te lezen is op een HD-TV maar dat deze veel te klein is op een normale TV. Dit zorgt ervoor dat de tekst bijna niet te lezen is. Gamers hadden over dit probleem geklaagd na het spelen van de demo en Rare had aangegeven te kijken naar dit probleem. George Kelion van Rare komt nu met het bericht dat ze het probleem niet gaan verhelpen.

Unfortunately, this is an issue that doesn't look like it will get changed. I don't want to bore you with the technical side of things (I really don't understand it all myself), but the long and the short of it is that the text you see in the demo will be the same as that which you find in the retail version of the game

Volgens Kelion zouden ze het probleem graag willen verhelpen maar zou het te veel geld en tijd kosten.

Het probleem van kleine lettertjes op normale TV's is niet nieuw. Dead Rising had eerder al ditzelfde probleem. Ook bij Dead Rising is het probleem nooit verholpen.


Voor sommige mensen dus niet te lezen