Call of Duty: World at War multiplayer beta nu voor iedereen

Synyster84
Met de naderende release van de nieuwe Call of Duty is het natuurlijk belangrijk te testen of alles wel soepel verloopt. Sommigen van jullie weten misschien nog hoe lastig het was om door de drukte te komen die online werd veroorzaakt door Call of Duty: Modern Warfare. Om problemen voor te zijn en ons gamers ook een pleziertje te gunnen krijgen we een multiplayer beta voorgeschoteld. Wat zit er in, vraag je? Ik zal het je even haarfijn vertellen.

Je kunt spelen met een van de volgende vier groepen, de US Marines, Deutsche Wehrmacht, Japanese Imperial Army en het rooie leger der Russen. Met deze facties kun je een Team Match spelen, een free-for-all match, ouderwets capture the flag of het speltype War. Dit alles wordt losgelaten op de volgende drie maps:

Castle: Een oud Japans kasteel is het toneel voor een oorlog tussen de Japanners en de Marines.

Makin: Wederom de Mariniers tegen de Japanners, ditmaal midden in de nacht. Makin Atoll is hier het toneel waar gestreden wordt.

Roundhouse: Ruski's tegen Nazi's. In dit Europese treindepot wordt gevochten met behulp van tanks en infanterie.

De demo is nu te downloaden via Xbox Live en weegt een kleine 900 mb. Of de beta ook voor de PS3 gaat verschijnen is nog niet bekend.

Cyberia18 en WuTang worden bedankt voor de submit