Winkels blijven 's nachts open voor WoW:WotLK

Frank (Frankii)
Blizzard Entertainment heeft vandaag bekend gemaakt dat er verschillende Europese winkels 's nachts open zullen zijn voor de release van World of Warcraft: Wrath of the Lich King, de nieuwste uitbreiding voor de populairste MMORPG van het moment. 13 november 2008 zullen verschillende winkels rond de late uurtjes open zijn voor de mensen die de game als eerste willen kopen en spelen.


"We've been looking forward to these launch events all year," zei Mike Morhaime, CEO en cofounder van Blizzard Entertainment. "This is one of the few opportunities we get to meet with players in person, and we can't wait to celebrate the release of Wrath of the Lich King with them."

Hier in Nederland zal het launch-event bij de Media Markt in Rotterdam plaats vinden. Om 00:01 in de nacht van 12/13 november zal de winkel zijn deuren openen. Naast de mogelijkheid om een van de eerste te zijn, kun je ook een launch show meemaken. Deze start rond 22:30, je kunt onder andere een babbeltje maken met senior producer Alex Mayberry, die aanwezig zal zijn om games te voorzien van een handtekening. Voor meer informatie kun je op de World of Warcraft site terecht.