Bikers en gespuis in Runaway: A Twist of Fate

Astrid (lizardtattoo)
Wie na het spelen van Runaway: A Road Adventure en Runaway: Dream of the Turtle nog met onbeantwoorde vragen rond Brian en Gina zit kan eind volgend jaar te weten komen hoe het verhaal eindigt. In het vierde kwartaal van 2009 komt ontwikkelaar Pendulo Studios namelijk met het besluit van het verhaal rond Brian en Gina in Runaway: A Twist of Fate. Vandaag zijn de eerste screenshots vrijgegeven door uitgever Focus Home Interactive.

Runaway: A Twist of Fate zal een iets volwassener setting kennen dan de eerste twee delen. Het zal een volledig op zichzelf staand spel worden zodat ook degenen die A Road Adventure en Dream of the Turtle niet gespeeld hebben het verhaal zullen begrijpen. Nieuw in dit deel is dat je ook met Gina kan spelen, zij krijgt dan ook een belangrijke rol in het spel. A Twist of Fate komt uit op de PC en de Nintendo DS.

Naast een grafische update is ook de interface verbeterd. De voorwerpen in je inventaris kun je voortaan van alle kanten bekijken en er komt een slim hints-systeem dat je door moeilijke stukken in de game zal loodsen zonder meteen de oplossing voor te kauwen.