Lionhead geeft Monk's Quest-bug Fable 2 prioriteit

Bart
Fable 2 heeft, ondanks dat het een fantastisch spel is, helaas toch last van wat bugs. Één van de meer vervelende bugs is er eentje waardoor je vast kan komen te zitten in de mainquest. Gevolg is dat je met geen mogelijkheid meer verder komt en het spel vanaf het begin opnieuw zal moeten spelen, je hebt namelijk maar één savegame waar je het mee moet doen. Gedwongen opnieuw moeten beginnen is nooit leuk als je al een hele tijd in het verhaal zit, vandaar dat Lionhead aan deze bug de hoogste prioriteit heeft gegeven.

Het probleem zit in de 'Monk's Quest'-quest in Oakfield. Je moet met de abt praten, als je hem niet uit laat praten en eerst rond gaat kijken reageert de abt niet meer als je hem later weer aanspreekt. Als je in de tussentijd het spel hebt opgeslagen heb je dus een probleem.

Overigens zitten er nog wel meer bugs in het spel, zo bleek ook wel uit onze review. Lionhead heeft op zijn forum een speciaal draadje lopen, alles bugs die daar staan zijn dus bekend. Wanneer we een update kunnen verwachten die één en ander oplost is helaas niet bekendgemaakt.