Zombies door de jaren heen in video

Kevin (KoosyNL)
Dat games door de jaren heen veranderen is logisch. Leuk is het om langlopende series te bekijken en te kijken hoe de games door de jaren heen zijn veranderd. Één zo'n lang lopende serie is natuurlijk Resident Evil die in 1996 begon op de Playstation.

Bij Gamevideos hebben ze de zombies van al die Resident Evil games op een rijtje gezet. Wat natuurlijk het meest opvalt zijn de graphics en de sprong van een vaste camera positie naar een over-the-shoulder camera. Toch zullen sommigen meer dingen opvallen. Zo liepen de meeste zombies in het begin nog vrolijk met hun armen vooruit en later een stuk minder, werd het op een gegeven moment mogelijk hun koppen eraf te schieten met een mooie fontein bloed tot gevolg, kregen de zombies in later games wapens tot hun beschikking en kregen ze de mogelijkheid om te rennen.

Er zullen waarschijnlijk nog boel andere veranderingen zijn die hierboven nog niet genoemd zijn. Wat zijn voor jou de leukste, beste en meest opvallende veranderingen aan zombies door de tijd heen?

Resident Evil 'Zombie Evolution' clip