MGS 4 mogelijk toch naar Xbox 360?

Countach
Al jaren gaan er geruchten dat Metal Gear Solid 4 ook naar de Xbox 360 gebracht zou worden, geruchten die tot nu toe hardhandig de kop in werden gedrukt. Kojima was het niet van plan en het zou ook echt niet gaan gebeuren. Maar ook medewerkers van Sony en Konami hebben altijd geroepen dat de game exclusief zou blijven op de PlayStation 3. Nu beginnen ze langzaamaan terug te krabbelen en verandert een snoeiharde nee in misschien en uiteindelijk in een ja.

Kai Yoshitaka, de persman van Konami in Japan, laat namelijk weten dat Konami kijkt of het mogelijk is om een conversie van Metal Gear Solid 4 naar de Xbox 360 te brengen, zo laat de krant Kabushiki Shinbun / Morningstar weten volgens Yahoo. Volgens Yoshitaka kreeg het bedrijf zoveel aanvragen om de game toch vooral door te porten dat ze nu kijken of dit mogelijk is.

Uiteraard is het bericht na alle ontkenningen en uitspraken van Kojima opvallend, ondanks dat het geen bevestiging is, we houden jullie op de hoogte als er eventuele updates zijn.


Zou het dan echt zo zijn..