[Gerucht] Duke Nukem Forever exclusief op de 360?

Eke (Egamer)
De Xbox Live Arcade game Duke Nukem 3D doet het erg goed. De verkopen van het spel zijn uitstekend. Eén van de leuke features van Duke Nukem 3D is het unlocken van allerlei dingen. Zodra je veel achievements hebt unlocked, kun je wat concept art vrijspelen. Naast de concept art kun je ook nog twee screenshots van Duke Nukem Forever, die we al eerder hadden gezien, unlocken.

Maar nu naar het leuke gedeelte van dit bericht. Een onbekende bron heeft van Microsoft gehoord dat Duke Nukem de Unreal Engine 3 gebruikt. Dat kan natuurlijk, maar Microsoft beweert dat het dezelfde versie en build van Unreal Engine 3 is dat Gears of War ook gebruikt. Deze versie van de engine is speciaal gebouwd voor Gears of War, om de ontwikkeling van een 360-game wat makkelijker te maken.

Dus als je een beetje logisch nadenkt, kom je erachter dat Duke Nukem Forever wellicht alleen voor de Xbox 360 uitkomt. Wel is een PC-versie zeker niet uitgesloten. Wel moet je dit bericht met een korreltje zout nemen, want het woord gerucht staat gewoon nog steeds voor gerucht.