[NSFW] Sex-simulator The Velvet Express nu beschikbaar

Christophe (SpankmasterC)
Dat er een markt is voor erotische games bewijzen alle Japanse hentai-games, waarbij je vaak de problemen van schoolmeisjes op moet lossen om daarvoor op vlezige wijze betaald voor te krijgen. Nederlandse developer Artmunk hoopt wat mee te pikken van deze groeiende sector games. Ze hebben eerder al Lovechess uitgebracht, een erotische versie van het bekende schaakspel, en ze komen nu met The Velvet Express.

Deze "game" speelt zich af in een trein in de jaren 30, waar niet veel te doen is behalve, om in de woorden van Hans Teeuwen te praten, de klamme dot vol te blaffen met put. Dit kan met vier verschillende vrouwen, drie mannen, een sexpop en verschillende SM-attributen in bijna 60 verschillende posities.

Maar je hoeft je niet te vervelen, dankzij het nieuwe animatiesysteem zal geen positie twee keer hetzelfde zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om filmpjes op te nemen en deze te verspreiden zoals jij wilt. Er is de mogelijkheid om niet alleen de sex aan te passen, ook het decor en de camerastandpunten zijn helemaal te bedienen.

The Velvet Express is voor € 29,99 te koop op de officiële website van de game. Hieronder zijn enkele screenshots te vinden, vergeet niet dat dit allemaal NSFW is en dat de meeste werkgevers niet blij zullen zijn met deze beelden tijdens werktijd Meer screenshots zijn te vinden in de gameinfo.


Mensen die bang zijn dat ze door hun langzame PC niet kunnen genieten van deze interactieve erotica, hoeven niet bang te zijn, de systeemeisen zijn redelijk mild:

Besturingssysteem:: Windows(r) 2000/XP/Vista(service pack 1)
Processor: Pentium(r) IV 1.4Ghz of AMD Athlon 1.4Ghz of beter
Geheugen: Minimaal 512 MB (1 GB wordt aangeraden)
Video kaart: 100% DirectX 9.0c compatible, 128MB VideoRAM.
Minimale Scherm Resolutie: 1024x768
Geluid: DirectX(r) 9 ondersteunende geluidskaart