[Update] Banjo Kazooie gewoon in het Engels speelbaar

Synyster84
[Update 17:04]
Een hoop ophef om niets blijkt maar weer. Microsoft Nederland heeft aangegeven dat de game gewoon in het Engels speelbaar zal zijn.

Originele bericht
Slecht nieuws voor de vele Banjo Kazooie fans in ons kikkerlandje: Niet alleen zal de hoes de Nederlandse titel tentoonstellen, ook zal het spel enkel en alleen in het Nederlands te spelen zijn. De kosten van het spel zullen bij ons ook hoger liggen, kost het spel overal rond de 40 a 50 euro, bij ons zal het gewoon 60 euro worden. Microsoft Benelux geeft als reden hiervoor dat het vertalen van het spel kosten met zich meebrengt en deze kosten moeten ergens teruggehaald worden. De site Perfect-Rare vroeg Microsoft of het mogelijk is ook in het Engels te spelen, waarop MS reageerde dat het net als in Viva Pinata niet mogelijk zal zijn voor de originele stemmen te kiezen.

Aangezien het bij Viva Pinata mogelijk was het spel in het Engels te krijgen door de taal van je 360 te wijzigen kan het zijn dat MS op dit vlak geen idee heeft waar ze het over hebben en we dus straks gewoon de originele versie van het spel te spelen krijgen, maar dat wordt een kwestie van afwachten. Wel zijn de Nederlandse stemmen volgens MS veel leuker dan de Engelse.