Hallelujah! Guitar Praise aangekondigd

J (SocialDisorder)
Muziekgames zijn hot. De ene Guitar Hero is nog niet uit en de volgende wordt alweer aangekondigd, terwijl Harmonix met Rock Band een volledige band in je huiskamer plant. Konami besloot vorig jaar ook maar eens hun games Guitar Freaks en Drum Mania samen te voegen en dus is het niet gek dat er nieuwe spelers op de markt komen. Digital Praise heeft aangekondigd bezig te zijn met de ontwikkeling van de gitaargame Guitar Praise. Hoewel de titel anders doet vermoeden, aanbidt je in deze game niet de gitaar, maar God.

De tracklist van de game bestaat namelijk uit 52 tracks uit het Christian Rock-genre. Namen die zullen verschijnen in de game zijn onder meer Flyleaf, Petra, Whitecross, Skillet en Newsboys. Deze tracks kun je in singleplayer careermodus doorlopen of in multiplayer spelen, inclusief een Power Duel, waarbij je met behulp van power-ups het gitaarspel van je tegenstander kan ontregelen.

De game zal voor de PC en Mac deze herfst uitkomen in de Verenigde Staten, over een Europese release is nog niets bekend.