Dragon Ball Z: Infinite World voor PS2 aangekondigd

Bart
Namco heeft aangekondigd dat ze een nieuwe Dragon Ball Z gaan releasen. Het spel gaat Dragon Ball Z - Infinite Worlds heten, en zal in december 2008 voor de PS2 uitkomen.

Het spel zal de beste elementen uit voorgaande Dragon Ball Z games combineren, maar uiteraard zullen nieuwe features niet ontbreken. Zo zullen er nieuwe battle-types en drama-scenes zijn, die je nog verder het Dragon Ball-universum zullen inslepen dan de vorige delen. Tevens zullen er Dragon Missions aanwezig zijn. Daarin zullen bekende scenes uit de serie voorkomen, die nog niet eerder in één van de DBZ-games vertoond zijn. Door time-attack en race-style missies zal het spel ook enig strategisch denken, alsmede snel handelen van de speler vergen.

Uiteraard zullen de spectaculaire gevechten ook niet ontbreken. Het spel zal meer dan veertig verschillende karakters bevatten, die ook nog eens meerdere vormen kunnen aannemen. Tot slot zal het spel scenes uit voorgaande DZB-games bevatten, maar dan weergegeven met hernieuwde graphics en verbeterde shading-technieken.



Voor meer screenshots klik hier