[GC 2008] Sony brengt ons veel SingStar deze herfst

Christophe (SpankmasterC)
Vers van de beursvloer in Leipzig komt het nieuws dat Sony grote SingStar-plannen heeft. Sony heeft tijdens haar conferentie in Duitsland niet alleen SingStar Volume 3 aangekondigd, ook een Queen-trackpack komt er aan net als SingStar Disney.

Wanneer we SingStar Volume 3 mogen verwachten is nog onbekend, zeker is wel dat in ieder geval Michael Jackson en Barry Manilow op de schijf staan. Eén nummer is ook al bevestigd, we zullen allemaal verklaren dat het kind toch echt niet van ons is in MJ's klassieker Billie Jean.

SingStar Disney wordt deze herfst verwacht, waarbij de SingStar-formule toe wordt gepast op de enorme catalogus van geweldige Disney-liedjes. Verwacht ook hierbij de juiste clips uit De Leeuwenkoning, Assepoester, Jungle Boek en De Kleine Zeemeermin.

Ook heeft Sony aangekondigd dat er twee trackpacks naar de SingStore komen, en een van de twee is van de legendarische Britse rockers Queen. Voor € 6,99 kunnen vijf nummers verwacht worden, welke nummers het worden is voorlopig nog onduidelijk.


Op de achtergrond ziet men de FOK!games redactie alvast oefenen voor het komende zing-geweld.