[GC 2008] Big-head Ronaldinho in FIFA 09 All-Play video

Synyster84
Vorig jaar kwam Konami met een vreemde footie op de Wii, de 2008 versie van PES. Het vreemde was dat de gebruikelijke besturing overboord werd gekieperd en een soort point-and-click systeem werd geintroduceerd, waarmee het direct een apart spel was dat voor velen ook zeer leuk was om te spelen. Onder het mom beter goed gejat dan slecht bedacht, heeft EA dit systeem overgenomen voor de 2009 versie van hun voetbalgame. EA maakte dit jaar al een duidelijke verdeling tussen de normale consoles en de Wii door op de Wii de spellen te voorzien van de woorden 'All-Play'. Waar de spelers op elke console met een strak geconcentreerde smoel op de hoes staan, zullen de Wii versies voortaan lachende sporters tonen om het fun-aspect van deze versie te benadrukken.

Dit fun-aspect wordt ook benadrukt in onderstaande trailers. De bovenste toont een potje Mii-voetbal, de onderste een potje met spelers van normale proporties.




FIFA 09 All-Stars zal tegelijk met zijn broertjes in de winkel liggen, namelijk 3 oktober. Vergeet dus niet voor die tijd je Chuck Norris Mii klaar te hebben!