Ouders laten kind stoppen met school voor Guitar Hero carrière

Kevin (KoosyNL)
Je hebt van die mensen die alles doen om in één bepaald gebied zeer goed te worden. Zo zijn er genoeg mensen die alles laten vallen om topsporter te worden, het te maken als acteur in Hollywood of die er alles voor over hebben om door te breken met hun band. Om je een echte rockster te voelen kan je natuurlijk ook gewoon Rock Band of Guitar Hero kopen. Toch zijn er blijkbaar ook mensen die graag professioneel Guitar Hero speler willen zijn, en er alles voorover hebben.

Zo ook 16-jaar oude Blake Peebles die hoopt met Guitar Hero veel geld te kunnen verdienen door wedstrijden te gaan spelen. Hij heeft zelfs zijn ouders zover gekregen om hem te laten stoppen met school, zodat hij zich volledig kan storten op zijn Guitar Hero carrière.

Volgens zijn ouders heeft Blake verder niet veel interesses en vond hij school maar zonde van zijn tijd. Ze hebben hem van school gehaald, maar hij krijgt nog wel thuis les. Toch is het oefenen van zijn Guitar Hero songs zijn grootste prioriteit. Tot dusver heeft Blake al zo'n 1000 dollar gewonnen met zijn Guitar Hero kunsten. Helaas niet in geld maar in gratis voedsel en merchandise. Ook leuk om te weten is dat Blake nog nooit een echte gitaar heeft aangeraakt.