Team Fortress 2 krijgt een grote update

Vincent (Gamer_V)
Het is al een tijdje bekend dat het heavy het volgende achievementpack zou krijgen - Valve vroeg op hun Team Fortress 2 blog aan gamers om mee te denken met het ontwerpen van nieuwe wapens. De heavy krijgt drie nieuwe wapens en 35 achievements, maar dat is niet de grote verrassing.

Team Fortress 2 krijgt een hele nieuwe gamemode waar meteen vijf maps (Valve heeft dit later vervangen door het woord arena en dit kan dus iets heel anders betekenen) voor beschikbaar zullen zijn. Naast deze vijf arena's krijgen we ook nog eens een nieuwe payload-map, die wat meer open ruimte zal hebben dan Goldrush. Er is nog niks bekend over de nieuwe gamemode, maar meer informatie wordt in de komende dagen verwacht.

Verder wordt de community map cp_steel toegevoegd aan de standaard game. Valve gaf aan dat veel mensen zeiden dat ze de vorige keer de verkeerde keuze zouden hebben gemaakt met het toevoegen van custom maps: "If you're firing up your email right now to tell us that we never get anything right, please include suggestions of what map(s) we should be looking at next." Cp_steel is erg populair onder spelers vanwege het design waardoor het veroveren van verschillende checkpoints de map dynamisch verandert.

Als laatste komt er ook nog een nieuwe video uit. Dit zal geen 'meet the' video worden, maar iets kleiners wat desondanks in dezelfde serie zou horen. In de komende dagen zal Valve deze site dagelijks updaten. En het laatste nieuws is dat deze update al op dinsdag 19 augustus online zal gaan.