Tim Schafer: "Brütal Legend is fine"

J (SocialDisorder)
Gisteren lieten we jullie weten dat Activision haar Vivenditak had afgeslankt en expliciet alleen de franchises Crash Bandicoot, Spyro The Dragon en Ice Age nog uitgegeven zouden worden. Daarnaast zouden nog Prototype en een onaangekondigde game uitkomen onder het Activision Publishing label. Onder de games waarvan door dat bericht ineens onzeker was of ze nog uit zouden komen vielen onder meer Ghostbusters en Brütal Legend.

Sierra liet vrijwel direct weten dat Ghostbusters nog altijd in ontwikkeling is en ook Tim Schafer, bedenker en producer van Brütal Legend, heeft laten weten dat er niets aan de hand is, zij het op zijn eigen, speciale manier.
Wanneer je de nieuwspagina van Double Fine Productions bezoekt, zie je namelijk een foto van een gekookt insect (deze had Tim enkele dagen eerder in zijn havermout aangetroffen).
De alt-tag van het plaatje biedt echter de meest interessante informatie, als je even met je muis boven het plaatje zweeft krijg je namelijk de tekst "Brütal Legend is fine". Liefhebbers van de heavy metal action-adventure met Jack Black in de hoofdrol hoeven dus niet te vrezen.