Sacred 2 geoptimaliseerd voor laptopgebruikers

Morthill
Game ontwikkelaar Ascaron Enterainment en chipfabrikant Intel hebben een samenwerking aangekondigd voor de game Sacred 2: Fallen Angel. Deze samenwerking moet ervoor zorgen dat laptopgebruikers, waar 70% van de Amerikaanse PC-gamers uit bestaat, Sacred 2 op een unieke manier kunnen ervaren.

PC gaming staat al tijden onder druk als zijnde aan het uitsterven. Wij, als jarenlange publishers voor dit platform, delen dit pessimisme niet. We geloven in een hernieuwde focus op het optimaliseren van grote titels om te zorgen dat ze op laptops even goed spelen als op gewone desktop PC's. We verzekeren dan hoge kwaliteit content voor mensen die graag op een laptop gamen.

Sacred 2: Fallen Angel zal de eerste game zijn die is geoptimaliseerd voor gebruik met de Intel Centrino2 Mobile processoren. Daarnaast komt er een ad-hoc mogelijkheid, zodat spelers via WiFi met elkaar kunnen spelen, zonder dat ze een internetverbinding nodig hebben. Onderweg zorgen een WiFi signaalmeter en batterijsterktemeter ervoor dat gamers te allen tijde op de hoogte zijn van de staat van hun laptop. In onderstaande screenshots kun je het effect zien van deze optimalisatie.