Eerste downloadable content Ferrari Challenge in augustus

Morthill
Voor de fans van Ferrari kwam onlangs de game Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli uit. Deze game draait, zoals de titel al doet vermoeden, om het merk Ferrari en kent dan ook een flink aantal racemonsters uit de Italiaanse fabrieken. Voor diegenen voor wie de game nog niet genoeg auto's en circuits bevat heeft System 3 goed nieuws. Via Eurogamer maakte het bedrijf vandaag bekend dat de eerste downloadable content vanaf augustus in de PlayStation Store zal staan. Een exacte datum werd nog niet genoemd, maar de inhoud wel.

Als je wel houdt van een beetje spanning, dan zal je blij zijn om te horen dat de Nürburgring GP-Strecke in het pakketje zit, een van de meest zenuwslopende circuits in de racewereld. Daarnaast komen er vijf nieuwe Ferrari's beschikbaar, de Ferrari Enzo, Ferrari P4, 430 Scuderia, 612 Scaglietti en de 599 GTB Fiorano. De pack zal beschikbaar worden voor ongeveer €5,-.

Als toevoeging op de al uitgebreide selectie aan Ferrari's in Trofeo Pirelli, hebben we een paar van de meest populaire modellen uitgezocht voor de eerste downloadpack. We zijn ook tevreden dat we het publiek een fantastisch circuit kunnen bieden, waarop ze deze auto's kunnen testen. En dat is zeker nog niet het einde, we zullen in de komende tijd meer content bekend gaan maken.

Lees binnenkort onze review van Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli.