Lasers en explosies in Fracture screenshots

Morthill
Later dit jaar zullen PS3- en Xbox 360-bezitters naar de toekomst kunnen reizen om daar een extreme wereldoorlog uit te voeren. De Oost-Amerikaanse Staten nemen het samen met Europa op tegen de West-Amerikaanse Staten samen met Azië. Beide kampen met hun eigen unieke technologiën, verschillend van cybernetische robotmensen tot genetisch gemanipuleerde supermensen.

Fracture komt eind oktober uit.





Als halverwege de 22e eeuw enorme overstromingen toeslaan in de Verenigde Staten wordt het land in tweeën gesplitst door de Mississippi. De Amerikaanse regering stort in en de twee helften moeten zelfstandig overleven. Het oosten komt in de Atlantic Alliance met Europa en gaat voor ontwikkelingen op het gebied van cybernetics. Het oosten komt in de Republic of Pacifica samen met Azië en probeert te groeien door genetische manipulatie. In 2161 zijn de spanningen zo hoog opgelopen tussen beide allianties dat een kleine vonk ze doet exploderen en een enorme wereldoorlog op Amerikaans grondgebied is het gevolg.

Als Mason Briggs speel je een belangrijke rol in deze oorlog. Met je explosieven vernietig je niet alleen het landschap, je maakt er een compleet nieuw landschap van dat jou moet helpen. Geen slagveld dat je achterlaat, ziet er uit zoals je het aantrof.