FIFA 09 demo en 10 tegen 10 mode aangekondigd

Synyster84
Dat er op 11 september iets vreselijks gebeurde in de Verenigde Staten zit waarschijnlijk nog steeds vers in het geheugen. EA trekt zich hier echter niets van aan en heeft aangekondigd op deze datum de officiele demo van FIFA 09 online te zetten voor de PS3 en de 360. Wel werd erbij vermeld dat de release een week of twee opgeschoven zou kunnen worden. Wanneer de demo daadwerkelijk online staat laten wij het je natuurlijk direct weten.

EA Canada heeft vervolgens aangekondigd dat de langverwachte tien tegen tien online mode meegeleverd zal worden met FIFA 09. De eerste stap was uiteraard al gezet met de Be a Pro mode uit FIFA 08, waarin je vijf tegen vijf speelde, maar zal het nu met het nieuwste deel verdubbelen. In deze mode kiest iedereen een speler en zal de keeper altijd door de computer bestuurd worden.

Wat vinden jullie van dit initiatief? Heeft het toekomst of is het gevaar te groot dat je hiermee alleen maar F-jes voetbal krijgt waarbij tien man tegelijk achter de bal aanzitten en willen scoren?