[Update] LocoRoco 2 en Patapon 2 in de maak

Kevin (KoosyNL)
Soms zijn er wel eens van die games die met geen pen zijn te beschrijven. Ze zijn zo apart dat ze niet in één categorie te plaatsen zijn. Voor mensen die wel van zulk soort games houden kwam Sony met Patapon en Locoroco voor de PSP. Beide games werden geprezen om hun goede art, muziek en unieke gameplay. Mensen die wel kunnen genieten van zulk soort games zullen blij zijn te horen dat voor beide games een vervolg in de maak is.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan Patapon 2. De game zal een aantal nieuwe features bevatten. Één van de grootste toevoegingen zal een vier-speler coop zijn. Het wordt dus mogelijk met je vrienden via de PSP wifi het op te nemen tegen de vijanden. Ook zal de "Hero-patapon" zijn opwachting maken. Dit is een zeer krachtige Patapon die hetzelfde doel dient als de hero-classes in Warcraft 3.

Ook Locoroco krijgt een vervolg. In deel twee zal je het als de "wereld" weer opnemen tegen de Moja's. De bedoeling is dat je door het kantelen van de wereld, de Locoroco van het begin naar het einde van de wereld weet te begeleiden. Veel is er verder niet over de game bekend, behalve dat we nieuwe eind-bazen tegen zullen komen, en dat de Moja's nu ook kunnen zingen.

[Update] 7:45 bron
Voor beide games zijn de eerste scans verschenen.

Locoroco 2:



Patapon 2:




Met dank aan Cyberia18 voor het melden van dit nieuws in de comments.