Informatie, screenshots en een trailer van Fable 2

Eke (Egamer)
In een interview met IGN heeft Dene Carter, creative director van Fable 2, wat informatie losgelaten over Fable 2. In het interview zijn we een aantal interessante feitjes tegengekomen. Zo ben je zeker niet de enige persoon in de wereld van Albion, het aantal NPC's is namelijk érg groot. De dialogen van de NPC's duren in totaal vijftig uur, wat meer is dan een box-set van Buffy the Vampire Slayer.

Ook hoe NPC's zullen gedragen kan bij iedere gamer variëren, zo zullen sommige mensen je opdracht geven omdat je iets hebt gedaan in het verleden. Als dat niet was gebeurd, hadden die mensen je geen eens de opdracht gegeven. Ook bestaat een persoon niet wanneer je iets specifieks in het verleden hebt gedaan. De hele bevolking van Albion weet wat jij in het verleden hebt gedaan en dat heeft invloed op de toekomst.

Het leuke in Fable was dat je een eigenaar van een huis kon vermoorden en vervolgens zijn huis kocht voor weinig. Ook in Fable 2 is dat aanwezig, maar je kunt ook vrienden worden met de eigenaar. Wanneer je eenmaal vrienden bent, hangt er in plaats van een normale prijs een 'vriendenprijsje' aan het prijskaartje.

Wil je meer van het interview lezen? Ga dan naar IGN, waar het interview staat. Tevens staat er een trailer op IGN, die kun je hier kunt vinden.