Spore Creature editor groot succes, porn geband

Kevin (KoosyNL)
Officieel is de Spore Creature Editor demo nog maar één dag uit, onofficieel voor drie dagen, en er zijn al meer dan 250.000 verschillende creatures geüpload naar het web. Dit is natuurlijk een ontzettend groot aantal. Toch hangt er ook een duistere kant aan dit succes: Een groot aandeel van deze creatures zijn namelijk seksueel getint.

Volgens EA is er weinig te doen aan mensen die dit soort content maken. Wel laat het bedrijf weten dat mensen die content maken die in strijd is met de Terms of Service, op een zwarte lijst gezet worden en dat hun account geband kan worden. Ook worden deze creatures van het web afgehaald.

Toch ziet het er naar uit dat Spore een gouden toekomst lijkt te wachten als zoveel mensen op dit moment al zo druk bezig zijn met de Demo:

quote
The creativity and passion that the community is putting into their creatures is spectacular. The development team has spent the last 24 hours checking out the amazing creations racing in from all corners of the globe - with peak volume hitting more than 1000 creatures being shared a minute.



Voorbeeld van creatures die geband zullen worden