George Broussard praat weer wat Duke Nukem Forever

Christophe (SpankmasterC)
Na de paar seconden gameplay-beelden van Duke Nukem Forever afgelopen week stonden de online fora natuurlijk bomvol met speculatie, en 3D Realms frontman Gearge Broussard zou George Broussard niet zijn als hij hier niet op had gereageerd. Duke fansite Duke4.net heeft deze kleine stukjes informatie verzameld en er een soort van geheel van gemaakt.

Op de angst dat de game een soort Doom 3 zal worden met alleen maar donkere gangetjes reageert Broussard dat dit niet zo is.

This was a snippet from one level inside hoover dam, for a few mins. there are large outdoor environments, too, and tons of stuff not seen here. I wasn't even sure they were going to show game footage as the original deal was to just film jason playing the game, and a reaction. They cut in a few scenese here and there. Much much more to see and come.

Ook was er commentaar op sommige objecten in de game, zoals een crate en een monster, maar dit blijken beiden place-holders te zijn geweest om alvast met de gameplay aan de slag te kunnen gaan totdat de objecten hun echte vorm krijgen. Inmiddels zijn beiden al vervangen, alsdus Broussard.Ook de particle-effecten in de video waren al zes maanden oud en zijn inmiddels weer vervangen, net zoals de geluidseffecten tijdens de gevechten welke ondertussen wel heet zouden zijn.


Always bet on Duke