[UPDATE]Zie ze vliegen in Tom Clancy's HAWX screenshots

Eke (Egamer)
Update 15:59
Sackboy attendeerde ons erop dat de screenshots redelijk oud waren, maar bij ons is het motto: beter laat dan nooit. Maar Sackboy had ook wat nieuwe screenshots voor ons. IGN bleek drie nieuwe screenshots te hebben, bedankt voor de reply Sackboy!Originele bericht

Begin april wisten we te melden dat de mannen bij Ubisoft een nieuwe Tom Clancy-game in de maak hebben. Deze keer gaan we vliegen, en dat is heel wat anders dan spionnetje spelen in Splinter Cell, special forces units leiden in Rainbow Six of strategisch doen in EndWar. Net als vele andere Tom Clancy spellen speelt HAWX ook in de toekomst af, in 2012 welteverstaan. HAWX, een militaire groep, speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog en na de bevrijding werkten ze in het geheim.

Ze doen allerlei experimenten, ontwerpen en bedenken nieuwe gevechtsvliegtuigen. Alleen breekt er een oorlog uit tussen de Private Military Companies en de Verenigde Staten. Aan jou de taak om in het vliegtuig te stappen en meedoen aan de strijd. Vandaag zijn er twee nieuwe screenshots verschenen, je ziet ze hieronder.