Nintendo verklaart vertraging Super Smash Bros Brawl

J (SocialDisorder)
In Japan is Super Smash Bros Brawl al lang en breed uit, de Amerikaanse gamers zijn ook al geruime tijd bezig om Pikachu te leren dat het niet verstandig is om oog-in-oog te staan met Solid Snake, maar voor Europese gamers duurt het nog even voordat de game in de schappen ligt. Nintendo heeft een verklaring gegeven waarom de Europese release op zich laat wachten.

Laurent Fischer, senior marketing director voor Nintendo Europe, wijt het aan de grote hoeveelheid titels die Nintendo momenteel in productie heeft voor Europa. Al deze titels worden gelocaliseerd door dezelfde groep mensen en momenteel hebben zij meer werk te doen dan de capaciteit toelaat. Behalve localisatie is productie ook een probleem.
Verder gaf hij aan dat voor sommige karakters in Super Smash Bros Brawl zes verschillende stemmen opgenomen moesten worden voor de localisatie, wat alleen maar extra tijd kostte.

"I realise that from time to time we have still been disappointing some people. We know that we are still not reaching the expectations of all the people, but we're really doing our best to resolve this."