Ex-Okami studio werkt aan viertal nieuwe titels

Stefan (Nebo)
Op woensdagavond heeft Sega een press event gehouden in San Francisco waar vier nieuwe titels zijn aangekondigd. Sega werkt hiervoor samen met Platinum Games, de developer die ex-werknemers van Clover Studios hebben opgericht nadat Clover Studios de deuren sloot.

De eerste game die is aangekondigd, is MadWorld voor de Wii. Deze game, zoals in te trailer te zien is, wordt nog bloederiger dan No More Heroes en is volledig weergegeven in de kleuren zwart, wit en rood. Het hoofdpersonage heeft een kettingzaag in zijn arm, waarmee hij flink huis kan houden. Jack Thompson voer dus.

De tweede game is Bayonetta, een over the top action game voor de PS3 en de 360. Het spel is ontwikkeld onder de leiding van Devil MayCry-bedenker Hideki Kamiya en gaat over de heks Bayonetta die engelen bevecht.

Als derde komen Sega en Platinum met een DS RPG genaamd Infinite Line. Concrete informatie over Infinite Line is er nog niet. Over de vierde game is enkel bekend dat deze wordt gemaakt door Resident Evil bedenker Shinji Mikami.

Trailers van Bayonetta en Madworld zijn al verschenen:



Yngwie ook bedankt voor de submit