Majesco kondigt puzzle-game met dieren aan

Eke (Egamer)
Majesco Entertainment wist trots aan te kondigen dat ze binnenkort een nieuwe game kunnen uitgeven. Het betreft een puzzle-game genaamd Rollin' Rascals. Het gaat over de inwoners van het Kololo-koninkrijk, die gekidnapt zijn door kwaadaardige vijanden. Alleen, zijn de vijanden iemand vergeten: jijzelf! In Rollin' Rascals dien je de soorten dieren met elkaar te 'matchen', door ze te laten rollen. Wanneer je dit doet, wordt er een dier bevrijd. Dit gaat door tot er geen enkel dier meer gevangen wordt gehouden.

Er zijn vier modi beschikbaar: Attack, Challenge, Battle en de bonus-mode Kololohouse. Bij de Kololohouse-mode kun je een huis bouwen voor je eigen 'huisdier'. Maar, voor meubels en andere goederen heb je uiteraard wat geld nodig! In Challenge en Battle kun je muntjes verdienen, die je vervolgens kan besteden in de plaatselijke winkel.

Rollin' Rascals komt al zeer binnenkort uit, namelijk in de maand juli van dit jaar. Tevens is de game erg goedkoop, bij de release zal het ongeveer 20 euro kosten.