Spore Creature Editor deze zomer op jouw PC

Kevin (KoosyNL)
Er wordt hard gewerkt aan het spel Spore. In deze nieuwe game van Maxis en Will Wright zal je de volledige evolutie van cell naar volledig organisme kunnen spelen. Één van de leukste en uitgebreide delen van de game is de Creature Editor, waarin het mogelijk is je eigen wezens te ontwerpen.

Het was al bekend dat Maxis deze editor van te voren zou releasen. Nu is bekend geworden dat we vanaf juni hiermee kunnen gaan spelen. Hij zal op twee manieren verschijnen. Als eerste hebben we de gratis versie die via Spore.com te downloaden zal zijn. Daarnaast zal er ook een versie verschijnen die te koop is in de winkel. Dit is dus niet het spel Spore, maar alleen de Creature Editor.

Waarom zou ik die kopen als ik hem ook kan downloaden? zal je denken. Nou, de downloadbare versie zal maar 25% van de editor bevatten, terwijl de retail-versie de volledige versie heeft.

Als je wil weten wat de creature editor precies inhoudt, en wat voor idiote dingen je er mee kan doen, dan krijg je van onderstaand filmpje een leuke impressie.

Robin Williams speelt met Spore