Custom Soundtrack, meer game-modes in Burnout Paradise

J (SocialDisorder)
Criterion heeft aangekondigd dat de aanstaande update van Burnout Paradise een aantal flinke veranderingen op zal leveren. Voor zowel de 360- als de PS3-versie zullen er twee nieuwe multiplayermodes beschikbaar komen; Marked Man en Road Rage.
Bij Road Rage worden de spelers verdeeld over twee teams. De "runners" moeten van checkpoint naar checkpoint racen, terwijl de "chasers" de runners kapot moeten rammen. De runners kunnen slechts één checkpoint vooruit kijken, terwijl de chasers elk checkpoint kunnen zien.

Marked Man wordt online net zo gespeeld als offline, één willekeurig gekozen speler is de Marked Man, de rest krijgt de eenvoudige opdracht z'n auto binnen 90 seconden aan gort te rijden. Lukt dat, krijgt degene die de Takedown doet een punt. Overleeft de Marked Man de 90 seconden, dan krijgt die een punt.

Tenslotte zal er in deze update ook een Custom Soundtrack-optie toegevoegd worden aan de PS3-versie van de game, zodat je niet langer "Hey hey you you I don't like your girlfriend" hoeft aan te horen tijdens het rijden, maar gewoon "The Cardigans - My Favourite Game" kan luisteren onder het cruisen, zoals het hoort.