Uwe Boll: "Spielberg en Bay pesten me!"

J (SocialDisorder)
Één van de beste filmmakers van dit moment, althans dat vindt hij zelf, is Uwe Boll. De rest van de wereld is het hier niet echt mee eens, dus nadat hij in een interview had gezegd dat hij stoppen met regiseren zodra er 1 miljoen mensen een petitie hadden getekend, werd er direct een online petitie gestart. Inmiddels staat de teller op ruim 200.000 en het wordt Uwe nogal heet onder de voeten.

In een videoboodschap claimt hij onder meer dat Steven Spielberg en Michael Bay de petitie meerdere keren getekend hebben onder verschillende namen. Volgens Boll puur en alleen maar omdat ze bang zijn voor concurrentie. Blijkbaar denkt Boll dat Spielberg bang is dat Indiana Jones 4 overschaduwd wordt door Bolls Postal.
Daarnaast laat hij ook nog een filmpje zien van, volgens Boll, één van de mensen die de petitie getekend hebben. Nadat hij het filmpje afgekraakt heeft, biedt Uwe wel aan om de filmmaker in kwestie bij te staan met adviezen.

I tracked down who's signing that petition, and these are like a few people, getting under different identities and things in the internet and signing it over and over again. The second thing is that I was able to find that actually Michael Bay and Steven Spielberg under various different identities posting ongoing that I should stop making movies, and I know why: They are afraid of the competition. What jealous internet nerds and wannabe filmmakers are signing that petition?

Het filmpje in kwestie kun je hier bekijken.