[Update]GT5: Prologue later op PSN

Stefan (Nebo)
Update
Inmiddels staat Gran Turismo 5: Prologue op PSN. Je kan de game downloaden voor 39,99 euro.

Oorspronkelijke bericht
Bijna iedereen met een PS3 zit er op te wachten: Gran Turismo 5: Prologue. De game is sinds gisteren al te koop op BluRay, maar zou ook sinds gisteren te downloaden zijn via het PlayStation Network. Er is alleen nog niks te vinden en volgens Sony zijn er enkele technische problemen die een release op PSN verhinderen.

"Unfortunately due to some last minute technical difficulties, we were unable to publish the new content to the PS Store yesterday. We are working to resolve these issues and will let you know as soon as new content is posted. Aldus een woordvoerder van Sony. Wanneer de game te downloaden zal zijn is niet bekend, maar de verwachting is dat hij morgen online zal staan.

Grand Turismo 5 Prologue is de voorloper van Gran Turismo 5 op de PS3 die 28 maart in de schappen ligt. De game zal 71 auto's bevatten, waaronder Lotus, Mitsubishi, Nissan en Ferrari wagens. Daarnaast zullen er zes circuits te vinden zijn, zoals Eiger Nordwand, the London City Track en Suzuka. GT5: Prologue zal ook de eerste GT-game zijn die online zal gaan, en wel met 16 spelers tegelijk. De game zal draaien op 1080p en 60 fps (30 fps bij replays vanwege de extra effecten). Online leaderboards en My Garage zullen aanwezig zijn.

Met dank aan Kepler voor het herschrijven van het bericht.