Tomb Raider nu ook als virtuele eenarmige bandiet

Christophe (SpankmasterC)
Tomb Raider is een erg succesvolle franchise voor Eidos, niet alleen zijn er de games maar natuurlijk ook de films, de action-figures, flipperkasten, lunchtrommels, barbiepoppen en nu ook virtuele gokkasten.

Geproduceerd door Belle Rock Entertainment belooft Tomb Raider- The Secret Of The Sword een van de meest ambitieuze virtuele gokkasten ooit te worden. Het is namelijk een glossy 5 reel 30 pay-line multi-faceted package which faithfully captures the gripping excitement and suspense of the original movie and has a wagering range of 0.01 to 60.00 credits.

Met fotorealistische graphics, overweldigende geluidseffecten en dynamische actie ga je als speler op zoek naar een onbetaalbaar zwaard in vijf verschillende exotische locaties, waarbij er natuurlijk de voor de Tomb Raider-fans zeer bekende levensgevaarlijke vallen te vinden zijn. Het is ook mogelijk om sleutels te vinden, vind er hier genoeg van en de mogelijkheden voor multipliers tot 450x openen zich!

Kijk dus snel bij een virtueel casino bij jou in de buurt voor deze gokkast vol spanning en sensatie met een lach en een traan!