[Update] GTAIV voor de PS3 niet 'het zwakste'

Clipse
Update 19:30

Rockstar heeft het hele verhaal naar de prullenbak verwezen. Volgens Rockstar heeft Neil Corbett deze uitspraak helemaal niet gedaan, en was het iemand anders die niets met Rockstar te maken heeft.

Blijkbaar is het dus een grote grap van een gefrustreerde fanboy, en zullen beide versies, tot nader bericht, even goed zijn.

Originele bericht
Op de Rockstar forums heeft de Lead QA Neil Corbett van GTAIV aangegeven dat de PS3 langere laadtijden en een slechtere framerate zal hebben dan de versie voor de Xbox360.
Neil Corbett heeft ook aangegeven dat de downloadable content voor de 360 niet zo groot zal zijn en dat spelers zeker niet moeten denken aan een nieuw eiland.
De PS3 versie schijnt overigens wel betere weerseffecten te hebben, zoals bijvoorbeeld het ondergaan en opkomen van de zon, waardoor deze een iets meer realistische gevoel voor de speler zal creëren.

Beide versies zullen volgens Corbett prachtig zijn en dat het begin van het spel zeer indrukwekkend is. Volgens Neil Corbett zal GTAIV 'the game of the year' worden.

GTAIV is verkrijgbaar vanaf 29 April voor de Xbox360 en PS3.



..Toch niet zo mooi? Of toch wel?..