Niet alleen EA blijkt geinteresseerd in fusie met Take Two

Niels (Rossdale)
Take-Two heeft verklaard dat na het afslaan van het overnamebod van EA, wat 2 miljard dollar bedroeg, meerdere bedrijven interesse hebben getoond in een eventuele fusie met het bedrijf.

Er zijn echter nog geen andere formele boden gedaan en de uitgever schijnt momenteel ook niet in officieel overleg met andere bedrijven te zijn.

In een recente aanvraag bij de Securities and Exchange Commissie heeft de uitgever aangegeven dat er "informal indications of interest in a business combination," zijn geweest, maar het bedrijf "has not engaged in any substantive discussions with any party (including EA) with respect to a business combination." Take-Two zegt ook dat het hun aandeelhouders niet zal inlichten met betrekking tot een eventuele fusie, tenzij het wettelijk verplicht gesteld wordt.

Eerder deze week vertelde analist Michael Pachter nog dat hij niet verwachtte dat een andere third-party een competitief bod tegen dat van Electronic Arts zou maken. Take-Two sloegen EA's bod eerder deze maand nog af omdat ze het "inadequate" vonden.