Unieke Xbox 360 komt niet-uniek terug na reparatie

Christophe (SpankmasterC)
Een gepassioneerde gamer met het geheime alias "Nathaniel "was erg gehecht aan zijn Xbox 360. Door de afgelopen jaren heen had hij namelijk handtekeningen verzameld van mensen van Bungie, Rooster Teeth (bekend van Red vs. Blue) en enkele mensen van het Xbox 360 team. Als echte Xbox-liefhebber had hij deze handtekeningen uiteraard op zijn favoriete console laten zetten, inclusief exclusieve Master Chief artwork van Luke McKay (werkend bij Rooster Teeth). Kortom: een unieke 360 die ook nog eens flink wat geld waard is.

Helaas kwam daar een gebeurtenis die vele andere Xbox 360 gebruikers ook mee hebben gemaakt: het onding ging kapot. Zelf repareren was uiteraard uit den boze, wegens het verlies van garantie, dus toch maar opgestuurd naar Microsoft met een speciale brief erbij dat het hem niets uitmaakte wat er zou gebeuren met de binnenkant van zijn console zolang hij de unieke casing maar weer terug kreeg.

Gelukkig voor Nathaniel kreeg hij zijn eigen casing terug. Nadeel was dat iedere handtekening was uitgewist.Het enige wat nog overblijft van al die handtekeningen en de artwork zijn enkele vlekken. De handtekeningen waren gezet met permanente marker, dus iemand moet aardig zijn best hebben gedaan om de console schoon te krijgen.

Nathaniel is uiteraard niet erg blij, maar Microsoft heeft inmiddels met Nathaniel persoonlijk contact opgenomen, we hopen voor die arme jongen dat hij minstens net zo veel handtekeningen en artwork terug mag krijgen!


De console in betere dagen