Call of Duty 4 patch voor 360 online

Synyster84
De patch die een aantal dingen van CoD4 moet aanpakken is vandaag vrijgegeven. Zodra je het spel start vraagt je 360 de welbekende vraag of je een update wil downloaden. De patch past een aantal belangrijke dingen aan:

Quick mute
Niet langer 3 deaths erbij omdat die vervelende jochies blijven zingen, schreeuwen, piepen, whatever. Waar je voorheen eerst naar je menu van de 360 moest om dan de spelersnaam tussen de lijst te vinden en dan aanklikken en muten, kun je nu gewoon in de spelerslijst van CoD4 het verveeltje eruit kiezen en met een druk op de knop muten.

Hosting
Nooit meer de vervelende melding "Host has left the game", waarna je weer een nieuwe game moet zoeken. Het spel kiest automatisch een nieuwe host waardoor je gewoon met dezelfde groep mensen kan blijven spelen.

Sniper accuracy
De nauwkeurigheid van de sniper en ACOG scopes is verbeterd. Als je goed mikt zul je altijd raken wat je wil raken.

Killcam
De killcam is er nu voor alles, claymores, granaten, je ziet precies wat je fout hebt gedaan, of de ander juist beter. Zo zie je de camera op de claymore bijvoorbeeld jou als speler volgens, alsof het oogjes van zichzelf heeft.

Spectator Mode
Je kunt nu zelf de camera draaien om de speler die je aan het spectaten bent, hierdoor zit je niet soms tegen een muur aan te kijken. Ook kun je voor first person view kiezen, waardoor je precies ziet wat hij ziet.

De patch is nu te downloaden.