Met Hello Kitty MMORPG eindelijk een WoW-killer

Synyster84
Hebben vele bedrijven in het verleden al geprobeerd om een WoW-killer te maken, geen enkele heeft het ooit met succes gedaan. De magische finishing touches van de grootste MMORPG blijken een punt te zijn waar tot nu toe geen ontwikkelaar aan kan tippen.



Typhoon Games werkt nu samen met SanrioDigital om voor de wat kleineren onder ons een leuke en uitdagende spelwereld te maken, waar je guilds kunt maken, samen lekker kletsen, puzzels oplossen, monsters een kopje kleiner maken of gewoon lekker door de kleurrijke Hello Kitty wereld te reizen.



Je kunt je karakter helemaal zelf samenstellen en ontwerpen, wat uiteindelijk belangrijk is, omdat je wel tegen monsters wil knokken met een schattig poppetje. Ook is het mogelijk je eigen huis te hebben in de wereld, waar je ook gewassen kunt kweken op je eigen tuintje. Hiervoor is een economisch systeem ingevoerd wat de handel ten goede komt.



Het is nog niet bekend wanneer WoW massaal neergelegd gaat worden en Hello Kitty Online onze regionen onveilig gaat maken.