[UPDATE] Geen gewelddadige covers meer te zien in Walmart

Kevin (KoosyNL)
Walmart heeft een nieuwe methode om kinderen te beschermen tegen gewelddadige games. Of beter gezegd, de cover van het hoesje van gewelddadige games. Walmart gaat namelijk alle games met een Mature rating in een zwarte hoes stoppen.

Deze methode is in het verleden al gebruikt om "volwassen tijdschriften" af te dekken voor shoppende kindertjes. Nu wordt deze methode dus ook in gebruik genomen voor games. De zwarte hoes zal ongeveer drie-kwart van de hoes bedekken zodat kinderen hier niet meer aan worden blootgesteld.

Update:
Het blijkt nu dat de mannen van Scrape TV het uit hun duim hebben gezogen. In de Podcast van Sarcastic Gamer werd bekend gemaakt dat dit satire was. Wal-mart gaat hun T en M rated games dus niet gedeeltelijk verbergen. Dit is te horen in SarcasticGamer.com Podcast #28 en ongeveer 14 minuten na het begin.

De websites Scrap TV en Sarcastic Gamer plaatsen wel vaker nep berichten op hun sites. Sarcastic gamer heeft er zelfs een traditie van gemaakt. Elke vrijdag hebben ze de Fiction Friday. Vrijwel alle berichten zijn op vrijdagen nep. Het verschil met Scrape TV is dat op Sarcastic gamer ze eigenlijk altijd overduidelijk nep zijn.



Zo zal het er ongeveer uit gaan zien