Resistance 2: Multiplayer Madness

Kevin (KoosyNL)
Er is meer informatie vrijgekomen over de nieuwe game van Insomniac: Resistance 2.

In de single player zal je verdergaan waar deel 1 stopte. Hoofdpersoon Nathan zal IJsland aandoen, en daar meer mensen ontmoeten die gemuteerd zijn door de Chimera, en zij zullen speciale krachten hebben als telpathie en genezende krachten. De nieuwe eindbazen zullen gigantisch zijn, en we zullen weer plaats kunnen nemen in verschillende voertuigen.

Er is ook meer bekend over de Multiplayer. In onderstaand interview vertelt Ted Price, directeur van Insomniac, over de multiplayer en coop. Zo zal er een 8 player online Coop zijn, waarin je andere gebieden aandoet dan de singleplayer. Verder is bekend geworden dat je met drie verschillende classes kan spelen (soldier, medic, spec ops). De medic zal een speciale gun krijgen waarmee hij gewonden kan genezen, en speciale krachten kunnen worden opgeladen door Aliens te doden.

In de gewone multiplayer zal je met 60 man kunnen gaan knallen. Dit zou erg chaotisch kunnen worden, maar Price verzekert ons dat ze dit voorkomen door de spelers in verschillende squads in te delen en deze allemaal eigen objectives te geven.