Grand Theft Auto de film, met Eminem

Vincent (Gamer_V)
In de lente van 2007 was het bijna zover geweest: een heuse GTA film. De gebroeders Houser, de geestelijke vaders van de GTA serie, waren altijd al tegen een film, waarschijnlijk omdat gameverfilmingen gameseries altijd meer kwaad dan goed hebben gedaan. Waarom dan toch een film? Het nieuwe management van Take2, die destijds aangesteld werd nadat het oude management wegens aandelenfraude moest opstappen, had dichtere banden met de filmindustrie. De voorzitter, Strauss Zelnick had voor zijn aanstelling bij Take2 banen gehad bij BMG music en 20th century fox.

De film was heel erg dicht bij de productie en bij Rockstar werd de deal zo goed als rond beschouwd. Waarom het dan toch fout ging is niet zeker. In de laatste minuut ging de film opeens niet door, dit kon komen doordat ze het niet eens konden worden over de financiering (zoals de Halo film) of omdat Rockstar liever toch geen afstand deed van hun geesteskindje.

Het blog bericht verder nog dat Eminem mogelijk de ster zou spelen in deze film, maar wat zijn precieze rol zou zijn is niet bekend.


The real slim shady?