Larry keert terug in Leisure Suit Larry: Box Office Bust

Victor (Diablos79)
Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van de onderbroekenlol van Larry in Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude. Maar het volgende avontuur van onze oversekste held is alweer in aantocht, namelijk Leisure Suit Larry: Box Office Bust

In Leisure Suit Larry: Box Office Bust krijgt de speler de kans om de glamour en de mooie vrouwen van Tinseltown te verkennen. Net als Magna Cum Laude zal dit ook een 3rd person adventure game worden. Deze keer zul je als Larry een vakantiebaantje nemen in de filmstudio van je oom, die ook Larry heet. Daar zul je rare klusje moeten opknappen en tegelijkertijd zul je een spion van een andere filmstudio proberen te ontmaskeren.

Leisure Suit Larry: Box Office Bust zal een open wereld kennen die de speler kan verkennen en waarin verschillende gameplay elementen aanbod komen zoals platforming, racen en puzzels oplossen. Ook zal er de mogelijkheid zijn om je eigen Larry filmpjes te maken in een nieuwe Directors-modus. Dit alles is natuurlijk overgoten met een humorsausje in de stijl van American Pie. De humor zal worden verzorgd door het schrijfwerk van Allen Covert en stemmen van beroemdheden zoals Carmen Electra, Peter Graves, Shannon Elizabeth, Jane Lynch en nog vele anderen.

Het spel zal verschijnen op de PC, PS3 en Xbox 360 en staat gepland voor de herfst van 2008.