Sega gaat attractiepark openen in Dubai

Morthill
Sega en Emaar Properties hebben bekend gemaakt samen te gaan werken in de ontwikkeling van een aantal attractieparken verspreid over het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het eerste project zal neergezet worden in een van de snelst groeiende steden in de wereld: Dubai. In de Dubai Mall, wat een van de grootste malls ter wereld moet worden met een totale oppervlakte van ruim 1,1 miljoen vierkante meter, zal een gigantische indoor entertainment hall worden neergezet.

Verspreid over twee verdiepingen en met een totale oppervlakte van meer dan 7.000 vierkante meter, wordt met dit park gericht op volwassenen en kinderen van alle leeftijden. De idee van het park komt van Segas Joypolis center in Tokyo. Er komt een indoor achtbaan, bewegings simulatoren en de grootste selectie games die je waar dan ook ter wereld kan vinden.

"Entertainment is about living dreams, it is about experiencing joy and culture. In joining with a company of Emaar's stature and power, we hope to convey the pleasure and excitement inspired by great entertainment to people all over the world."

Aldus Sega president en CEO Hajime Satomi.



Een plattegrond van Joypolis Center in hartje Tokyo