Zesde Miel Monteur-game in de maak

Christophe (SpankmasterC)
De Miel Monteur games beginnen een begrip te worden hier op FOK, niet alleen heeft Thomper twee geweldige userreviews geschreven, ook op IRC is de hype niet te houden.

Egamer besloot na lange stilte op het Miel-vlak contact op te nemen met de developer van de razend populaire game-serie, Transposia. Uit een uitwisseling van emails bleek vervolgens dat het zesde deel van de immer groeiende serie inmiddels in de concept-fase is, en wel bij het originele development-team!

Het zesde deel heeft voorlopig de werktitel "Miel Monteur - Treinen" en het is nog onbekend wanneer we dit nieuwe epische avontuur in onze handen kunnen verwachten. In de tussentijd kan men zich vermaken met de eerdere delen: Miel Monteur - Miel bouwt auto's, Miel Monteur - Recht door zee, Miel Monteur - Miel vliegt de wereld rond, Miel Monteur - Huis op stelten en Miel Monteur - Miel verkent de ruimte.

Zodra er meer bekend is over het komende epos lees je dat natuurlijk hier bij FOK!games, jouw portaal voor al het Miel-nieuws!


Wat voor avonturen zal Miel nu weer beleven?