Vijfde World in Conflict patch beschikbaar

Christophe (SpankmasterC)
World in Conflict is vandaag weer een stukje beter geworden, de game heeft namelijk zijn vijfde patch mogen verwachten welke de game naar het veelzeggende versienummer 1.005 brengt.

Deze nieuwste patch brengt niet alleen bug- en balans-fixes met zich mee, maar ook de mogelijkheid om team-stacking tegen te gaan. Team stacking is de nare eigenschap van goede spelers om bij elkaar in een team te gaan en dan de tegenstander op een niet-leuke manier overwinnen. Om dit tegen te gaan is nu een automatisch balans-systeem ingevoerd, welke spelers indeelt op basis van hun prestaties. Uiteraard is het wel mogelijk om te wisselen van team, maar mocht dit de teams uit balans halen dan zal je een straf krijgen in de vorm van minder reinforcement points. Een meer uitgebreide beschrijving van het principe is hier te lezen.

De patch is automagisch te downloaden via Massgate, hij valt echter ook als stand-alone te downloaden, let dan wel even op dat je de juiste versie downloadt. De losse patch weegt tussen de 30 en 80 MB, afhankelijk van de taal en is onder andere op onderstaande mirrors te vinden:

Atomic Gamer
Filefront
Gamer's Hell
The Patches Scrolls