Unreal Tournament 3 krijgt gouden status

Victor (Diablos79)
Op het UTforum heeft Mark Rein laten weten dat de PlayStation 3 versie van Unreal Tournament 3 de gouden status heeft bereikt. Dit betekent dat het spel goed is gekeurd door SCEA en klaar ligt om in massaproductie te gaan.

Volgende week zal Midway de exacte releasedatum bekend maken. Volgens Rein is het waarschijnlijk dat de het spel op 10 december verscheept wordt naar de Amerikaanse retailers, waardoor het in de loop van die week in de schappen zal liggen.

Helaas moeten wij in Europa wat langer wachten. Voor de PAL versie moet Epic eerst nog wat lokalisatie werkzaamheden afronden. De verwachting is dat de Europese release begin volgend jaar, januari of februari, zal plaatsvinden



UT III zal opnieuw de sci-fi-actie bevatten die de reeks zo populair maakte. Het spel zal een mix worden tussen UT III en de originele Unreal Tournament. Het zal waarschijnlijk geen domination-mode bevatten, maar wel sport deathmatch, team deathmatch, onslaught, assault, capture the flag en one-on-one gevechten. Het spel zal ook een geheel nieuwe mode bevatten: Conquest. Deze mode zal een nieuw soort gameplay bevatten volgens Epic.